Over ons

Wilms Mode Stoffen  
is voor veel mensen een begrip in Limburg en staat voor ruim 40 jaar ervaring op het gebied van stoffen. Door de jarenlange ervaring en uitgebreide expertise, kunnen we u optimaal adviseren in het uitkiezen van een voor u geschikte stof.
Op de weekmarkten in Heerlen, Maastricht, Sittard en Geleen proberen we u op de oude vertrouwde manier van dienst te zijn op een servicegerichte manier.

U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment aan kindermodestoffen, een keur aan diversiteit in damesmodestoffen en gedurende het Carnavalsseizoen een bont en kleurrijk geheel aan gelegenheidsstoffen.

We hebben helaas niet de beschikking over een fysieke winkel, maar in het Carnavalsseizoen is er een mogelijkheid om bestellingen in ons magazijn de plaatsen en af te halen.
Natuurlijk is dit ook een service die wij het hele jaar door garanderen voor alle stoffen.

Ook via onze webwinkel kunt u bestellingen plaatsen. In onze webwinkel staat een kleine impressie wat bij ons kunt verkrijgen, het is de bedoeling dat in de toekomst nieuwe stoffen in onze webwinkel komen zodat u meer keuze krijgt.
Op onze markten hebben we onze gehele collectie bij ons.

Op de markten bieden we u een extra gemak op het gebied van het betalingsverkeer en kunt u gebruik maken van onze digitale pinservice: snel, gemakkelijk en simpel! Zonder contant geld op zak.

We blijven u informeren over het laatste nieuws in “stoffenland!”

Graag zien wij u terug op een van onze markten of in onze vernieuwde webwinkel

Sorteer op

Stoffen mandje

Geen stoffen in winkelwagen

Ook bij ons veilig betalen via:

Wij verzending naar:

  • Nederland.
    België.
    Duitsland.
    Luxemburg.

© 2020 - 2024 De beste stoffenwinkel van Limburg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel